Favourites, Movie & series review

Lykken er et vertshus (Falling inn love)

God søndag på deg!

Er det noe liv i deg i dag? Denne helgen har jeg forsøkt å holde det rolig med å lade litt og prøve å puste litt med forandringene som kommer! Gått litt tur i det nydelige høstværet 🙂 I dag ble det en aldri så liten tre toppstur 🙂 Hva har du gjort på i helgen?

Happy Sunday!

How are you doing? I have tried to take it easy this weekend with charging and trying to breathe with the changes that are coming! I have been walking as well in the beautiful fall weather 🙂 Today we had a 3 top walk 🙂 What have you been doing this weekend?

Lykken Er Et Vertshus

I går tok jeg meg rett og slett en hjemmedag, fordi jeg trengte det. Jeg var ute på min vanlige helgetur og ellers var jeg hjemme med mine små pelsklinger 😉 Jeg har lenge ventet på at jeg skal få sett filmen Lykken er et vertshus. Når byjenten Gabriela spontant melder seg på en konkurranse om å vinne et vertshus og faktisk vinner, slår hun seg sammen med den lokale tømreren Jake for å pusse opp og selge det.

Picture from Netflix
Picture from Netflix

Falling Inn Love

Yesterday I took a stay at home day, because I needed it. I was out on my usual walk and stayed at home with my furry friends 😉 I have been waiting to see the movie Falling inn love. When city girl Gabriela spontaneously enters a contest and wins a rustic New Zealand inn, she teams up with bighearted contractor Jake Taylor to fix and flip it.

Picture from IMDb
Picture from IMDb

Filmen er jo da en romantisk (dah) komedie og jeg er jo litt over middels interessert i slike filmer. Det er en super fin film med masse klisjeer, romantisk kliss og en god dose humor, i alle fall min humor 😀 Skikkelig feelgood film med happy ending! Ikke så rart at Netflix har mast på meg i lange tider om å se denne 🙂 Netflix kjenner meg!

Da takker jeg for følge i dag og ønsker deg en nydelig søndag videre!

The movie is a romantic (dah) comedy and I am a little above average focused on these movies. It is a super nice movie with a lot of clichés, romance and comedy, my kind of comedy 😀 A real feelgood movie with a happy ending! No wonder Netflix has been nagging me to see this movie for ages 🙂 Netflix knows me!

Thank you for following me today and I wish you a wonderful day!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *