Movie & series review

A kind of Magic

Heisann 🙂

En ny dag og nye muligheter 🙂 Nå i disse dager er sommeren over og høsten setter sine preg på vår nye hverdag. Det er nye farger og jammen tror jeg ikke det er nye lukter også.

Her i Bergen har vi fått byen vår tilbake etter sykkel VM og ja, det er stille i sentrum nå. Man kan vel gjerne si at det er dagen derpå stemning. Enda så kritisk jeg var til hele opplegget så må jeg innrømme at det er var et flott arrangement og all ære til de som har stelt i stand et så svært opplegg med å stenge av hele sentrum for alt som heter biler! Det var super deilig å slippe køen til Sotra og nå er vi tilbake i gammel trakt igjen…

Men det var i grunnen noe annet jeg ville fortelle deg. Jeg har funnet en ny søt film å fortelle deg om. A kind of Magic handler om Matt som er sønn av en prominent heksefamilie og det er forventet at han skal gifte seg med sin venninne Lizzie. Skjebnen skal ha det annerledes og når Matt møter Sara så svikter magien han, samtidig som Sara oppdager at hun har fått magiske evner.

Hi 🙂 

It´s a new day with new possibilities. The summer is over and the fall has arrived with new colours and smells. 

We got our city back after the UCI Road World Championship, it´s sort of like after a party night, all quiet. I was very critical about the whole championship but I am very impressed with the whole arrangement and it was very nice with no cars in the city. Also no queue on my way home from work. It is now… 

But I wanted to tell you about a new movie I found, A kind of Magic or You cast a spell on me. It´s about Matt who is a son of a prominent witch family and is expected to marry his good friend Lizzie. When Matt meets Sara, his magic fails him and Sara gain magical powers.

MV5BMTY4MDMzMjk5MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTE4MzUxNzE@._V1_
Picture from ImdB

Filmen er en supersøt og klissete film haha Akkurat slik som jeg liker det 🙂

Lenge leve kjærligheten <3

It´s a sweet movie and very cliche, just the way I like it 🙂 

Long live the love <3 

 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *